Skip to main content

Nasveti

za boljše zdravje!

S pravilno nameščenim prvim vretencem, atlasom, se vam bo zdravje izboljšalo. Za svoje zdravje pa lahko veliko naredite tudi sami!

Nasveti

Osem nasvetov za
boljše zdravje

S pravilno nameščenim prvim vretencem, atlasom, se vam bo zdravje izboljšalo. Za svoje zdravje pa lahko veliko naredite tudi sami!

Preberi več

Kave ne pijte dopoldne, saj povzroča dehidracijo organizma.

Ne pijte mleka in uživajte mlečnih izdelkov živalskega izvora.

Pijte destilirano vodo.

Zjutraj, ko vstanete, popijte kozarec vode, potem pojejte žlico medu, kasneje pa si privoščite kakšen sadež.

Pripravite si mešanico mletega cimeta, medu, ingverja in naravnega jabolčnega kisa ter vsak dan popijte tri požirke.

Boljše se boste odpočili, če boste za 15 cm dvignili celotno posteljo pri vzglavju.

Ko občutite lakoto, ste v resnici žejni, zato spijte kozarec vode. Človek poje trikrat več hrane kot je potrebuje.

Imate gripo? Pred spanjem spijte čas, pošteno se preznojite, manj jejte in pijte veliko vode.

Namestite si atlas
in nagnite svoje ležišče

To je skoraj vse, kar potrebujete za dobro zdravje! Tisto stran ležišča, na kateri imate nameščeno glavo, dvignite za okoli petnajst centimetrov, kot so to naredili številni ljudje po vsem svetu, navdušeni z rezultati odkritja Andrewa K. Fletcherja.

Zaradi nameščenega atlasa se bo ustvarila boljša povezava telesa z možgani, boljši bo tudi krvni obtok. Posledično pa se bo izboljšala tudi regeneracija organizma v celoti.

Veliko časa preživimo v zaprtih prostorih, zato je treba vsaj enkrat tedensko v naravo.

Sonce, zrak in hita hoja vas bodo obnovili. Po namestitvi atlasa se med hitro hojo vse v telesu hitreje postavlja v svoj pravilni položaj, izboljša se potenje, ki je izjemno pomembno za zdravje, ker se z njim iz telesa izločajo škodljive snovi. Zmernost v spanju in počitku, vodi, prehrani in aktivnostih omogoča boljše življenje.

Z nameščenim atlasom se bo zdravje izboljšalo, sami pa morate poskrbeti, da se odrečete »grehom« in s tem ste na dobri poti k trajnemu zdravju.

Prva napaka je že v tem, da takoj zatem, ko zjutraj vstanete, ne spijete kozarca vode. Kave ne pijte pred opoldnevom, saj pospešuje dehidracijo organizma. Jemo več, kot je potrebno, in ko začutimo lakoto, smo v bistvu žejni, zato namesto po hrani sezite po kozarcu vode.

Namestitev atlasa odpravlja notranje vzroke bolezni, zaradi česar se izboljša imunski sistem in odpornost organizma.

Da bi zatrli bakterije, parazite in viruse, je najbolj preprosto in naravno poseči po mletem cimetu (zmeljete lahko cimet v palčkah), ki ga zmešate z ingverjem, naravnim jabolčnim kisom ter medom. Vsak dan si privoščite tri požirke tega napitka. V primeru gripe, se je boste najhitreje znebili, če se boste pred spanjem prepotili, nekaj dni manj jedli in pili več vode.

Ljudje smo edina vrsta, ki živi in dela vzravnano, vendar smo zaradi premaknjenega atlasa bolj bolehni in dejansko bolj bolni v primerjavi z živalmi.

Naše telo je namenjeno ležanju med spanjem in vzravnanemu položaju med aktivnostmi, a preveč sedimo. Sedimo že od vrtca, pozneje v šoli, na delovnem mestu, pa tudi doma, s čimer še bolj ukrivljamo hrbtenico. Delo je ustvarilo človeka, mi pa danes delamo v sedečem položaju. Da bi to nekako nadoknadili, se ukvarjamo s športom. Vendar je večina športov škodljivih zdravju. Najbolje je vsakodnevno s hitro hojo premagati en kilometer. Nekajkrat na dan po nekaj minut se je treba uleči, da bi limfni sistem in krvni obtok (cirkulacija) bolje delovala. Spanje je izjemno pomembno za zdravje, ker se med spanjem telo samo zdravi in obnavlja.

Prehrana je izredno pomembna za naše zdravje!

Problem človeškega rodu je nastal, ko smo postali vsejedi, in ko smo se pričeli preobjedati. Jetra so se genetsko povečala in postala težja ter tako že v maternici prihaja do premestitev skeleta in organov, ker fetus povečini spi na desni strani, obrnjen proti tlom.

Naš prebavni sistem je prilagojen na živila, ki niso pripravljena s kuhanjem in cvrtjem.

Zjutraj uživajte eno vrsto sadja, pred kosilom in večerjo pa več vrst zelenjave. Zmanjšajte vnos soli, popolnoma se odrecite mlečnim izdelkom, pšenični moki in sladkorju. Tisti, s krvno skupino 0 (nič), se morajo izogibati žitaricam, tisti s krvno skupino A pa mesu. Danes bi se vsi morali izogibati mesu, saj se telo z njim najbolj zastruplja.

Industrijsko pripravljena hrana je škodljiva in tudi zaradi nje smo vedno bolj bolni.

Jetra ne zmorejo očistiti kemičnih dodatkov, zaradi česar se posledično večajo, kar premika srce in sproža srčne težave. Snovi, ki jih jetra ne prečistijo, se odlagajo in kopičijo v organizmu, kar nas vse bolj izpostavlja boleznim in prekomerni telesni teži (debelosti). Ljudje s prekomerno telesno težo bolj obremenjuje hrbtenico in hrustanec v kolkih, kolenih ter stopalih. Po namestitvi atlasa se izboljša prebavni sistem, kar omogoča vsakomur, da se znebi odvečne telesne teže oziroma shujša brez posebnih diet. Da bi se hitreje znebili odvečnih kilogramov, pijte limonado in naravni jabolčni kis, razredčen z vodo. Med obroki pijte samo vodo, zadnji obrok pa si privoščite ob 18. uri.

Preveč jemo in premalo tistega, kar pojemo, porabimo.

Tisto, kar nam ugaja, nam tudi škodi! Hrana je onesnažena in nam dviguje kislost organizma, zaradi tega večkrat razredčite z vodo jedilno sodo in jo zaužijte.

Človeška vrsta je edina v naravi, ki pije mleko drugih sesalcev.

Rezultati različnih znanstvenih raziskav izpeljanih v zadnjih letih kažejo na to, da je mleko škodljivo, mlečni izdelki pa so nevarni!  Mleko povzroča različne bolezni, tudi diabetes in raka, vendar to prepočasi prodira v našo zavest, saj smo predolgo živeli v zablodi. Medijska propaganda mleko še naprej predstavlja kot izvir življenja, medicina pa to podpira. Mlekarska in farmacevtska industrija si maneta roke in preštevata dobičke.

Nedvoumno je dokazano, da mleko in mlečni izdelki pravzaprav prispevajo k razvoju osteoporoze, do katere pride zaradi pomanjkanja mineralnih snovi. Obsežne raziskave, ki so zajele ženske v ZDA in na Kitajskem, so pokazale, da so Američanke občutno pogosteje izpostavljene osteoporozi. Poraba mleka živalskega izvora je v ZDA ogromna, na Kitajskem pa minimalna.

Preberi več

Kaj lahko
pričakujete po namestitvi atlasa?

1

Zaradi občutnega izboljšanja zdravja, je namestitev atlasa najpomembnejši dogodek v življenju.

Tega se sedaj morda še ne zavedate, vendar se boste sčasoma v to lahko prepričali.
V prvih mesecih po namestitvi atlasa bo prišlo do sprememb, ki so znak, da se organizem vrača v boljše stanje. Zaradi izboljšanja zdravja bo organizem šel skozi določene procese. Možne so določene stiske, ki ne bodo prijetne. Vnaprej vam bomo povedali vse, kar morate vedeti o možnih reakcijah, ki niso pri vseh ljudeh enake, temveč različne in drugačne. Zaradi tega se oglasite pri nas ali pa pokličite atlasologa, ki vam je namestil atlas, da skupaj z nami in ali z njim omenjene reakcije lažje prebrodite.
2

V prvih dneh po namestitvi atlasa se bo pri bolj bolnih pojavila potreba po več počitka, tudi spanja.

To je dobro, saj organizem med spanjem hitreje okreva. Vsak dan spijte dva litra vode in prilagodite svojo prehrano. Tisti, ki imate težave z visokim pritiskom, sladkorno boleznijo, ščitnico in psihične težave, še najprej uporabljajte zdravila. Z meseci bodo bolezni izginjale, tako da boste lahko v sodelovanju z osebnim zdravnikom zmanjšali odmerke zdravil.
3

Z namestitvijo prvega vretenca (atlasa) se odpravi vzrok bolezni.

Z namestitvijo prvega vretenca (atlasa) se odpravi vzrok bolezni, kar posledično omogoči, ozdravitev organizma. Nasveti, ki so podani v nadaljevanju imajo namen podpreti procese ozdravitve, pri čemer je pomembno, da več posluha namenite svojem organizmu ter zadovoljitvi njegovih potreb.
4

Po namestitvi atlasa bo med stanjem in hojo hrbtenica postopoma dobila pravilnejšo obliko.

Če je bila hrbtenica preveč izkrivljena ali zravnana, je treba pospešiti njeno vrnitev v pravilni položaj in obliko. To je zelo pomembno, saj bodo signali boljše dosegali organe, kar pomeni tudi boljše okrevanje. Pred spanjem za deset minut podprite hrbtenico z vzglavnikom na mestu, ki vam ga pokaže atlasolog. Po nekaj mesecih se bo oblika hrbtenice popravila.
5

Psihične motnje in depresije bodo ponehale zaradi boljše prekrvavitve možganov.

Če uporabljate zdravila, dozo zmanjšujte v dogovoru z zdravnikom.
6

Po namestitvi atlasa bo potrebnih nekaj mesecev, da se očisti ožilje.

Visok pritisk bo postopoma izginjal. Zmanjšujte odmerke zdravil, da se pritisk ne bi pretirano znižal. Zjutraj in zvečer spijte nekaj požirkov naravnega jabolčnega kisa, razredčenega z vodo, kar bo pospešilo očiščenje ožilja, osebam s prekomerno težo pa odvajanje presežne maščobe. Vratna vretenca se bodo boljše medsebojno namestila, kar bo ščitnici zagotovilo bolj funkcionalno delovanje, vse do povsem običajnega delovanja. Po nekaj mesecih je priporočena kontrola ščitnice, glede na izboljšanje pa vam bo zdravnik zmanjšal odmerke zdravil. Zvišane vrednosti sladkorja se bodo postopoma zniževale, zdravnik pa bo določil, kdaj lahko prenehate z jemanjem zdravil, tistim, ki pa si pomagate z inzulinom, bo skladno z izboljšanjem, zdravnik ustrezno zmanjšal odmerek potrebne doze inzulina. Kuhana in ocvrta zelenjava zvišujeta sladkor, sveža zelenjava in cimet pa ga znižujeta.
7

Odvisno od tega, koliko sta bila hrbtenica in telo izkrivljena, bodo bolečine pojenjale hitreje ali počasneje.

Pri posameznikih se bolečine pojavijo tudi tam, kjer jih prej ni bilo, kar je posledica izravnave telesa. Ko pa se ta zaključi, prenehajo tudi bolečine. Namestitev atlasa najbolj pogosto spremlja bolečina vratu - zaradi vrnitve glave v njen naraven položaj. Za zmanjšanje oziroma ublažitev bolečine je najbolj priporočljivo na boleče mesto pritisniti kos volnene tkanine in piti čaj melise (Melissa officinalis). Zaradi boljšega zdravja, in da bi bolečine prej minile, ne uporabljajte mlečnih izdelkov živalskega izvora. Glavoboli bodo pojenjali, da pa bi se to zgodilo, kar najhitreje pa je potrebno zmanjšati uporabo zdravil za odpravo glavobolov. Ko nastopi glavobol, spijte dva kozarca vode, lezite na hrbet in okoli deset minut miže ostanite v tem položaju.

Naročite se na brezplačni pregled!

Čas je, da odpravite vzroke bolezni in si zagotovite boljše zdravje in počutje.

Close Menu

Združenje HumanUP


Medvedova ulica 12
1000 Ljubljana

Mag. Damnjan Damnjanović
predsednik Združenja HumanUP
+386 70 871 384
info@namestitev-atlasa-humanup.si