Skip to main content

O učinkovitosti namestitve atlasa najbolje pričajo osebne izkušnje ljudi, ki jim je namestitev atlasa spremenila življenje

Dr. Dušanka Ilič Butolen govori o svojih izkušnjah s HumanUP metodo

Dr. Dušanka Ilič ButolenZobozdravnica

Dr. Dušanka Ilič Butolen govori o svojih izkušnjah z Združenjem HumanUP po namestitvi prvega vretenca, atlasa, s HumanUP metodo.

Slovenski pilot je postal HumanUp atlasolog

Marko BukovecPilot

Atlasolog Marko Bukovec: »Atlas so mi namestili pred štirimi meseci, preventivno. Predraga Đorđevića sem srečal v Ljubljani. Takoj sem spoznal njegovo pravo veličino – gre za skromnega človeka z ogromno znanja. Najbolj me je navdušilo to, da je pripravljen svoje znanje nesebično deliti z drugimi. Kmalu bomo v Ljubljani ustanovili vejo Preporoda,« pravi Marko Bukovec, pilot in inštruktor letenja iz Novega mesta.

Fizioterapije ne potrebujem več!

Milan Bičanin

Po namestitvi atlasa pri Predragu Đorđeviću v Ljubljani so izboljšanja težavah s hrbtom pri Milanu Bičaninu sledila zelo hitro, bolečine so izginile le v nekaj dneh. Gospod Bičanin je kot več kot zadovoljni član prepričal tudi svojo fizioterapevtko ter njeno mamico, da postaneta članici Združenja HumanUP.

“Počutim se privilegiran, da sem zahvaljujoč predsedniku Združenja HumanUP imel čast si med prvimi v Sloveniji namestiti atlas po HumanUP metodi. Svojo odlično izkušnjo prenašam naprej, tako da posredujem knjige gospoda Predraga Đorđevića svojim prijateljem, rojakom in  znancem, kajti vsi morajo zvedeti, da lahko živimo zdravi brez zdravljenja. Danes se počutim občutno mlajši”.

Z nameščenim atlasom je življenje precej lažje

Jože ŽuraNovinar Radia Slovenija

O nameščanju atlasa sem bil prvič seznanjen marca 2018, ko mi je Stanislav Žagar, ki ga poznam že dolga leta, poslal vabilo na predavanje atlasologa in utemeljitelja HumanUp metode namestitve atlasa Predraga Đorđevića v Novem mestu. Ker sem v priloženem vabilu prebral pozitivne učinke po namestitvi prvega vretenca, med njimi je bilo kar nekaj takšnih težav, ki so tudi mene že nekaj let občasno ali stalno mučile, sem se odločil, da obiščem to predavanje in predstavitev postopka. Na predavanju sem videl kar nekaj znancev, ki so si že dali namestiti atlas in se jim je življenje spremenilo na bolje. Ker sem sam precej nejeveren, predvsem zaradi internetnih poplav različnih zdravilnih učinkovin in drugih pomagal, sem se zaradi njihove pozitivne izkušnje odločil, da si dam namestiti atlas.

Zaradi dolgotrajnega pisarniškega dela ob računalniku ali voženj z avtomobilom, imam opazno ukrivljeno hrbtenico, občasno me je bolelo koleno in ramena. Bolečine v hrbtenici sem predvsem čutil po delu v vinogradu in na vrtu, ko sem imel uro ali več na hrbtu motorno škropilnico ali kosilnico, zato sem po delu večkrat moral vzeti protibolečinske tablete. Težko sem tudi obračal vrat, kar me je motilo pri vožnji v nepreglednih križiščih, okorno sem vstopal in izstopal iz avtomobila.

Po namestitvi atlasa, ki jo je opravil atlasolog Stanislav Žagar, sem najprej začutil gibljivost vratu, nič več mi ni bilo potrebno obračati celotnega telesa, ko me je kdo poklical s strani. S tem sem izboljšal tudi vozne lastnosti, v avto lažje sedem in izstopam, daljše vožnje niso več utrujajoče. Kaj kmalu, v 14ih dneh, so izginile bolečine iz kolena in ramen, ki jih občasno namažem z magnezijevim oljem. V veliko veselje sta mi tudi delo z nahrbtno kosilnico in škropilnico, saj po opravljenem delu ni več bolečin v hrbtnem delu telesa. Z lahkoto tudi vstajam iz postelje in si zjutraj obujem nogavice. Naravnani atlas mi je tako močno izboljšal vsakodnevno življenje.

Na osnovi mojih pozitivnih izkušenj si je atlas dala namestiti tudi žena, ki jo zdaj glava več ne boli, vrat je bolj prožen in neboleč, boljše tudi spi. Vsem, ki imajo podobne težave ali še kakšne druge priporočam namestitev atlasa.

Jože Žura, 57 let iz Novega mesta, novinar Radia Slovenija

Po dolgih devetih letih trpljenja bolečin, mi roke ne povzročajo več bolečin in moje počutje je boljše!

Katarina Lukša

Katarina Lukša pravi, da ji roke ne povzročajo več težav, po dolgih devetih letih trpljenja bolečin. Njeno počutje je boljše, saj ima več energije za vsakdanje opravke. Poroča tudi o boljšem stanju svojih kolen, kolkov, hrbta in vida. “Povsem sem spremenjena, od prvega dne po namestitvi atlasa,” pravi.

Zaradi tega je v namestitev atlasa prepričala tudi vse svoje družinske člane in jih v začetku januarja pripeljala na skupinsko srečanje z atlasologom Damnjanom Damnjanovićem. Zadovoljnim članom družine je kontrolo opravil sam ustanovitelj HumanUP metode, gospod Predrag Đorđević.

Spoštujem medicino, vendar ne bolj kot atlasologijo!

Jelena RabijacZdravnica

Dolgo sem razmišljala, kako naj začnem in vam predstavim svojo zgodbo. Kako naj pričaram ljudem svojo prvo tretjino življenja. Dojela sem, da idealnega začetka ni in da nam obsedenost s popolnostjo lahko pogosto ukrade številne užitke življenja, enako kot se varujemo v visokih trdnjavah lastnega ega. Kot deklici so mi diagnosticirali skoliozo. »Rasteš ukrivljeno, imaš ukrivljen hrbet, poglej, kakšna si.« Profesorji so mi razložili, da bom morala nositi korzet ter zadevo pospremili z besedami¨« škoda, pa tako lepa deklica si«. Če pa bi se stanje poslabšalo, bom morala na operacijo v Italijo, kjer naj bi mi vgradili dve močni oporni palici. Druge, vsaj ne uradne izbire, ni bilo.

Iskro upanja, ki me je v bistvu rešila je bila ženska t.i. »kostolomec«, katero sem nekajkrat obiskala. V šoli so me otroci vseskozi spraševali, zakaj vedno nosim dve majici četudi je poletje? Enako vprašanje sem si zastavljala ponoči, tudi sama. Družbe se nisem želela, saj bi se me lahko tudi nehote kdo dotaknil in razkril mojo skrivnost. Na začetku srednje šole nisem, kot moji vrstniki hodila ven, zaradi dvomov oziroma vprašanj o tem »kaj pa bodo fantje menili o meni« in »ali sem lahko sploh komu všeč«? Če sem svojo težavo komu vendarle zaupala, so me praviloma potolažili ali pa odpravili z besedami, da »tudi pretežki ljudje imajo prav tako težavo, pa vendar živijo«. Kljub temu sem pogosto razmišljala, da je zmanjšati preveliko telesno težo vendarle lažje, kot pa zravnati kosti. Odrasli se z menoj o »težavi« ali niso pogovarjali z menoj, ker so povečini menili, da me bodo ranili že z besedami o moji »težavi«ali pa mi zaupali praviloma enak, zelo racionalen odgovor »odraslih«: »Pa saj korzet onemogoča nadaljevanje krivljenja hrbtenice in že to je bolje, kot pa, da se krivljenje nadaljuje.« Nihče ni govoril o ozdravitvi. Govorili so samo o nadzoru škode, katere nisem povzročila, še manj pa se imela vpliva nanjo. »Zakaj?«, je postalo moje vsakdanje vprašanje. Zakaj prav jaz in zakaj ne morem narediti prav nič glede svoje težave? Zakaj me moje telo ne posluša? To je MOJE telo! Kaj ne bi, to moje telo moralo delovati in po videzu biti takšno, kot JAZ želim? Verjamem, da je to v meni sprožalo bes. Zaradi tega sem bila tudi jezna, resna, celo preresna. Nisem dojemala šal. Šale so bile napad name osebno, že tedaj izčrpano z družbenimi zahtevami, lastnimi interpretacijami in tujim nerazumevanjem. Vendar sredi vseh teh burnih občutkov, ki so topili razmišljanja na nezdružljive dele, je bila od nekdaj kristalno jasna ena odločitev-postala bom zdravnica.

Lastnost, ki sem jo najbolj imela rada pri sebi je bila potreba po spoznanju in znanju, kako deluje živi in neživi svet, ki nas obkroža. Če to povežete s trdoglavostjo, dobite mene. Res je, osebnost je kompleksna kreacija, ki je ni moč preprosto opredeliti, vendar sta, kot verjamem, pri meni osebno obe omenjeni lastnosti tisti, ki sta mi omogočili uspešen zaključek študija na medicinski fakulteti. Seveda ob nekaj neverjetnih profesorjih, katere imenujem kar »učitelji življenja«, ker jih ta opis najbolj celovito zajame ter opiše…in seveda manjšem hribu čokolad…od mene pričakujejo, da sprejmem dejstvo, da je študij na medicinski fakulteti zahteven, celo »težek«. Da, »težek« je okoli 25 ton. Kaj nas pripelje do tega, da je teža slaba enota mere za nekaj kar želimo početi? Ne morem reči, da imam rada medicino. Rada imam ljudi. Medicina je samo sredstvo, ki mi omogoča, da poskusim pomagati ljudem, da pričnejo imeti radi sebe, da bi jih lahko z lahkoto zatem tudi sama imela rada.

Seveda nikoli nisem prenehala iskati, še nekaj »tistega«, neodgovorjenega, neznanega, prikritega,… Pa ne zaradi tega, ker sem se odločila, da bom vztrajala in se ne bom vdala, da se ne smem vdati…temveč ker me je nekaj vleklo vstran od tega, da se sprijaznim s tem kakšna sem. Psihologi nam svetujejo, da se naj sprijaznimo s tem, kdo smo in kakšni smo, pravijo, da edino, ko sprejmemo sebe lahko živimo svobodno. Pravo upanje, vse kaže, res umira zadnje.

Spominjam se, da sem na spletu, iz kdo ve katerega vzroka, našla informacijo o »namestitvi« atlasa. Prav tako se zelo dobro spominjam »klikov« po obiskih »kostolomke«, ki so imeli učinek in dejstvo je, da bi bilo moje stanje občutno slabše če je ne bi obiskovala, vendar so njeni posegi bili lokalizirani oziroma osredotočeni samo na hrbtenico. Smo bitja, ki hodimo vzravnano in če je prvo vretence postavljeno v nepravilen položaj, se pod pritiskom teže glave VSA ostala vretenca poravnajo v položaj po prvem vretencu. A ni to dovolj jasno in logično? Hrbtenica je izjemen biološki sistem in četudi je videti kot mehanični sklop, je dejansko samo njen videz takšen. Ko boste naslednjič opazovali mimoidoče medtem, ko sedite v parku, posvetite pozornost na položaj telesa ljudi. Spoznali boste, da obstaja toliko različic oblik hrbtenice, kot je ljudi, da sploh ne govorimo koliko se hrbtenica spreminja med življenjem, ali celo v enem samem dnevu!

Dojela sem, da bi moje odkritje na spletu skrivalo rešitev. O tem sem obvestila svoja starša, ki pa sta bila že do informacije skeptična, vendar sem sama čutila potrebo, zadevo preizkusiti v praksi. V bistvu dileme ni bilo, po zakonih fizike, je to bilo to! Vendar se zgodba ni odvila po mojih pričakovanjih…

Psihologi so nagnjeni k prepričanju, po katerem trdijo, da so naključja pogostejša, kot se sami tega zavedamo in da ljudje polagamo pomen drugim ljudem, zadevam in dogodkom glede na njihov vpliv na nas, zavestno ali pa tudi ne. Zame je to osebno zanimiva anekdota, vendar če se ne moremo ozreti na življenje in povezati točk dogodkov, ki so prispevali k temu, da postanemo tisto, kar smo, težko lahko najdemo bistvo življenja.

Tako sem samo, sploh ne sluteč, našla atlasološko medicino, vejo medicine, ki se obstaja ob standardni, šolski medicini in katera govori o tem, da ob materialnem obstaja tudi nematerialno. Da vse kar vidimo ima tudi svojo nevidni del. Ta nevidni del nas samih proučuje duhovna znanost v Goetheanumu (Švica). Znani so po mnenju: »vsakemu svoje«-če imamo opravka s fizično travmo, ne poskušajmo zdraviti dušo, temveč telo človeka. Ali zapisano drugače, če imamo težave z infekcijami, se vprašajmo, kateri je globlji problem, morda tudi neviden, ki je mikroorganizmom omogočil, da se razvijejo toliko, da predstavljajo problem? Navsezadnje so mikroorganizmi povsod okrog nas, kar pomeni, da bi vsi mi morali biti ves čas bolni, pa vendar temu ni tako. To doseganje ravnotežja med zdravjem in boleznijo, ki nas vedno naredi boljše, odpornejše in nam omogoča, da delujemo v svoji bližji in daljni okolici, kot posamezniki-poskuša razumeti, podpreti in ozdraviti atroposofska medicina.

Po novem že z malce spremenjenimi stališči in pogledi na svet, sem namestila svoj atlas pri Predragu Đorđeviću marca leta 2016. Všeč mi je bil njegov postopek, ker vidi tisto, kar sem tudi do določene meje videla tudi sama, še bolj pa slutila…Končno je nekdo posvetil pozornost položaju mojega kostnega sistema in glasno govoril o njem, a tudi vedel, kaj je potrebno narediti! Razume razmerja koščenih struktur, vidi dejansko takšne kot so, kar je zame osebno zelo pomembno, ker vsak, ki je opravil izpit iz anatomije ve, kako pomembne so dobra orientacija v prostoru, dobra vizualizacija in hitra ter spretna sposobnost povezovanja vzročno-posledičnih vezi v kostno-zglobnem sistemu.

Zatem, ko mi je Predrag Đorđević zelo potrpežljivo pojasnil tisto, kar vidi in sem sama v sebi vnovič potrdila zadeve, ki se jih vedela in predvidevala, je bila odločitev, da si namestim atlas povsem logična. Po namestitvi atlasa sem začutila, da so moje pesti postale tople, reakcije sem bila vesela, saj sem vedela, da se mi izboljšuje prekrvavitev. Noč sem prebila relativno mirno, ves naslednji dan pa sem preživela v postelji z bolečinami v mišicah, primerljivimi simptomom gripe. Drugega dne sem začutila bolečine v delu levega stopala, zatem pa so bile vse naslednje reakcije tako blage, da jih v bistvu nisem niti zaznala, razen glavne-leto dni zatem je ukrivljanje glavnega vretenca, ki vodi v skoliozo ne samo prenehalo, temveč se je povrnilo v normalen položaj! Ali ni zanimivo, da včasih ne moremo niti predvideti, kakšne vse spremembe v nas samih se bodo zgodile četudi imamo precej jasna spoznanja o sebi?

Svoje življenje s skoliozo nadaljujem ob upanju ter podpori Preporoda. Še vedno se v nočeh zbujam in polagam roko na trebuh, da bi se prepričala, da korzeta več ni. Vsako jutro, ko se zbudim s prsti preidem vzdolž hrbtenice, da ugotovim stanje. Predrag pravi, da zgodba še ni končana, kar mu verjamem. Ker vem, da so težave in trpljenje skozi katere sem šla kot otrok imele točno določen razlog in funkcijo, da pripeljejo mojo dušo in moj duh v stanje v katerem sta danes. Zaradi tega iskreno pričakujem vse kar prihaja, da bom videla čemu me bo življenje v nadaljevanju še poskusilo naučiti.

Del moje misije je, da ne dovolim, da bi zgolj ena sama deklica, ki jo bom srečala na svoji poti, la skozi vse tisto, skozi kar sem morala sama, ob izjemi če se sama zavestno tako odloči, saj spoštujem prosto izbiro vsakega posameznika. Katera pa je vaša misija?

Učitelj ji je najprej rešil medicinsko nerešljiv težavo, zatem pa ji je predal zlato obrt (certifikat), s katerim bo lahko ljudi vodila po krajši in lažji poti do zdravja. Na posnetku sta zdravnica Jelena Rabijac in učitelj ter prijatelj Predrag Đorđević.

Akademik, ki je prvi dojel bistvo

Svetimir StožinićKardiolog

Doktor medicinskih znanosti, Svetimir Stožinić (1932), internist kardiolog, redni profesor Medicinske fakultete v Beogradu in Prištini, akademik (redni zunanji član ruske Akademije medicinske znanosti, bolgarske Državne akademije medicinske znanosti, redni član Akademije medicinske znanosti srbskega društva zdravnikov, redni član in doživljenski častni predsednik srbske Kraljeve akademije inovativnih znanosti) in častni profesor medicinske fakultete za specializacijo in podiplomsko izpopolnjevanje zdravnikov moskovskega področnega Znanstveno raziskovalnega inštituta, se je odločil namestiti atlas v Preporodu!

Izkazano zaupanje avtorja številnih znanstvenih del, s katerimi je nadgradil medicinsko znanost doma i po svetu, je seveda velika čast za Preporod. V seriji visokih priznanj za izjemne znanstvene dosežke je tudi orden dvajsetega predsednika Francije Valèry Giscard d´Estainga. Akademiku Stožiniću je bil podeljen leta 1977, ta pa ga je v znak protesta zaradi sodelovanja Francije v bombardiranju Srbije leta 1999, vrnil!

Akademik Stožinić je pred prihodom na namestitev atlasa prebral tedaj najnovejšo knjigo Predraga Djordjevića, kot tudi delo »Izkušnje prerojenih«. Popolnoma prepričan v učinkovitost Preporodove metode, se je, ne le zlahka prepustil »mojstru atlasa«, ampak celo izjavil, da si Predrag Djordjević zasluži akademski naziv. Doktor Stožinić si bo prizadeval doseči omenjeno imenovanje za Djordjevića, saj meni, da si ta to zasluži in da bo tako še lažje izpolnjeval svoje poslanstvo!

Akademik Sožinić je podaril Predragu Đorđeviću eno od svojih številnih knjig  s posvetilom, ki je ganilo vse v Human-Upu, ker že od nekdaj vemo, da si nekaj takega tudi zasluži: »Gospodu Predragu Đorđeviću s spoštovanjem in občudovanjem, velikemu raziskovalcu in ustanovitelju atlasologije v Srbiji.«

Beograd, 27.7.2015
Svetomir Stožinič

Atlasolog po metodi HumanUP

Dušan Strnad

Atlasolog Dušan Strnad govori o svojih izkušnjah po nastavitvi atlasa s HumanUP metodo.

Jasmina Močnik o svojih izkušnjah s HumanUP metodo

Jasmina MočnikAtlasologinja

Atlasologinja Jasmina Močnik govori o svojih izkušnjah po nastavitvi atlasa s HumanUP metodo.

Marija Bizjak govori o svojih izkušnjah s HumanUP metodo

Marija BizjakAtlasologinja

Atlasologinja Marija Bizjak govori o svojih izkušnjah po nastavitvi atlasa s HumanUP metodo.

Atlasologinja Nives Drovenik govori o svojih izkušnjah s HumanUP metodo

Nives DrovenikAtlasologinja

Atlasologinja Nives Drovenik govori o svojih izkušnjah po nastavitvi atlasa s HumanUP metodo.

23. avgusta mi je atlas namestil atlasolog Marko Bukovec in to je zame pomenilo novo rojstvo.

Branislav JurgecAtlasolog po metodi HumanUP

‘Sredi avgusta 2016 mi je za nameščanje atlasa po metodi HumanUP povedala Marija in iz njenega navdušenega pripovedovanja sem začutil, da je to tisto pravo. 23. avgusta mi je atlas namestil atlasolog Marko Bukovec in to je zame to pomeni novo rojstvo.

Zakaj?

Pred namestitvijo atlasa sem imel veliko zdravstvenih težav: z govorom (jecljanje), z vidom (visoka dioptrija očal in na eno oko nisem videl), popolna izčrpanost (pregorelost), nizek krvni tlak, precej močno šumenje v ušesih (zdravniki so rekli, da je to zaradi jemanja antidepresivov), občasne vrtoglavice brez predhodnega opozorila, trda in okorna hoja, zakrčenost, depresija…

Že 30 let delam na sebi in poskušam spraviti zadeve v red, a je bil uspeh manjši kot bi si želel. Nihče mi ni znal učinkovito pomagati, iskal sem pot iz tega pekla. Preizkusil sem in se naučil veliko tehnik, hipnoterapija, reiki tretmaji, bioenergetske terapije, shen-ci, tibetanski rituali, tai-chi …, a pravih rezultatov nisem mogel doseči. Kot maser sem vedel za atlas in sem iskal način, da ga spravim na svoje mesto. Seznanjen sem bil z metodo, ki pa je boleča, in niso mi dali pravega zagotovila, da bi bilo po namestitvi mojih težav sčasoma konec. Desno ramo sem imel nižjo 5 cm, desno nogo krajšo, zaradi bolečin v kolkih sem imel težave tudi pri hoji, po pikanju in mravljinčenju sem vedel, da je desni kolk izven prave lege. Odkar imam nameščen atlas sem kolk samo enkrat namestil in zdaj je dobro.

Spremembe: po namestitvi sem začutil spremembe v telesu kot bolj lahkoten občutek, bolj jasne, čiste, žive barve v očeh in nežnejši obraz, zdaj lahko spim, bolečin v ledvenem delu in medenici ni več, govor se mi je izboljšal za 80 %. Imam + 8,5 dioptrijo očal za vsakdanjo rabo, za branje še za +1 več, sedaj lahko večino tekstov z normalno velikostjo črk berem brez menjave očal, neprijetno šumenje v ušesih se je znatno zmanjšalo, le še ca. 10 %  prvotne jakosti je prisotno. Sprememba v zgornji čeljusti mi omogoča, da lahko žvečim hrano, glavo lahko obračam v levo in desno, stare brazgotine na roki postopoma izginjajo, težave s spanjem in nočna prebujanja se zmanjšujejo, močne bolečine v levi rami in pod  lopatico, ki so me spravile na antidresive, tudi to je zgodba iz preteklosti. Opustil sem vse mlečne in pšenične izdelke in okus je postal bolj prefinjen, zdaj že občutim razlike v okusu hrane.

Iskreno se zahvaljujem gospodu Predragu Đorđjeviću za to iznajdbo in vem, da bo življenje spremenila še veliko ljudem, tako kot ga je meni.’

Branislav Jurgec

Branislav Jurgec zdaj kot atlasolog v društvu z Predragom Đorđevićem

Zadovoljna uporabnica Julija govori o svojih izkušnjah s HumanUP metodo

JulijaUporabnica

Gospod Damjan,

moram vam napisati mail, ker res ne morem verjeti učinku namestitve atlasa. To je čudežno, noro! Cela hrbtenica se mi je postavila na svoje mesto, vse se je poravnalo po hudih bolečinah zadnjih 15 let, ko sem bila konstantno zarotirana oz. nagnjena v levo zaradi hudega padca. Vse je res, kar ste rekli. Par dni sem bila čisto omotična, zadeta, zaspana, saj je pretok v možgane popolnma drugačen. Da o navalu sreče in evforije ne govorim. Res neverjetna metoda, atlas bi si moral namestiti čisto vsak človek na planetu. Celo tako zelo sem navdušena, da že 3 dni razmišljam samo o tem, da bi se tega rada naučila. 🙂  A so možna kakšna usposabljanja, izobraževanja? Zaenkart bolj iz radovednosti, ampak res me zanima, kako se je tega možno naučiti? To je enostavno magija, ki vsakemu človeku lahko reši in spremeni življenje. Hvala vam. Se vidimo čez 1 mesec na drugi namestitvi.

Sladkorna bolezen, holesterol utrujenost, nervozno črevesje

Rozi Maksimović61 let

Moja učiteljica joge Zdenka Lindič Ariella, ki je tudi licenčna atlasologinja HumanUP metode, me je povabila na predavanje o pomenu prvega vratnega vretenca – ATLASA za naše zdravje. V tem času je bilo moje zdravstveno stanje zelo zaskrbljujoče. Na predavanju sem prišla do spoznanja, da je verjetno vzrok za moje zdravstveno stanje zamaknjen ATLAS. Zato sem se 5. 3. 2018 odločila, da mi ga atlasologinja Zdenka namesti v anatomski položaj. Šest mesecev po namestitvi ugotavljam, da se je moje zdravstveno stanje čudežno izboljšalo.

1. Sladkor, ki sem ga imela povišanega 7.8 do 8.2 enot, je sedaj normalen.
2. Imela sem povišan holesterol. Sedaj je normalen
3. Pred nastavitvijo ATLASA sem se počutila utrujeno. Sedaj sem polna energije.
4. Imela sem nervozno črevesje. Sedaj s črevesjem nimam nobenih težav. K izboljšanju je pripomoglo tudi to, da sem na priporočilo atlasologinje prenehala uživati mlečne izdelke in izdelke iz pšenice.
5. Po poškodbi gležnja je bil moj gleženj zelo boleč. Sedaj me ne boli več, razen malo občasno ob spremembi vremena.

Danes sem s svojim zdravstvenim stanjem zelo zadovoljna. Kar ne morem verjeti, da se z namestitvijo ATLASA reši naenkrat toliko zdravstvenih težav. Srečna sem.

Naročite se na brezplačni pregled!

Čas je, da odpravite vzroke bolezni in si zagotovite boljše zdravje in počutje.

Close Menu

Združenje HumanUP


Medvedova ulica 12
1000 Ljubljana

Mag. Damnjan Damnjanović
predsednik Združenja HumanUP
+386 70 871 384
info@namestitev-atlasa-humanup.si