Skip to main content

Združenje HumanUP na Business Caféu

V četrtek 21. junija 2018 od 18. ure se je naše Združenje udeležilo 7. Business cafea. Odzvali smo se vabilu glavne ustvarjalke Bussines Cafea Slovenija, energične Zori Jakolin. Gospa Zori Jakolin ima veliko kompetenc ter veščin, ki jih obvlada na področju poslovnega advertising ter odnosa z javnostjo, med ostalim, tudi članica našeg Združenja, na kar smo zelo ponosni. Naše sodelovanje se je začelo z dogodka 500 podjetnic, kjer je Zori soustvarjalka in od takrat poteka vzajemno sodelovanje. Naš kolega atlasolog gospod Vaso Kuzmanović, je pri tem odigral bistveno vlogo in brez njegove pomoči ne bi imeli tako dobre predstavitve na omenjenih dogodkih. Tema tokratnega 7. Business cafea je bila Influencerji smo podjetniki. Dogodek je bil zelo obiskan, ker so se o svojih infuencerskih izkušenj kot uradni govorci predstavili televizijski voditelj David Urankar, Cool Fotr – Jan Jugović in Cool Mamacita – Teja Perjet ter podjetnica katera je že pred 10 leti začela sodelovati z vplivenži – Tamara Šišić Kramer.

David Urankar, Tamara Šišić Kramer, Cool Fotr – Jan Jugović in Cool Mamacita ter moderatorka dogodka Zori Jakolin.

Naše Združenje je poleg nabiranja novih pomembnih izkušenj s strani predstavitve uradnih gostov ter naše gostiteljice Zori, predstavljalo tudi svojo revolucionarno HumanUP metodo ter novi način življenja ter prehranjevanja. Naša stojnica je kot ponavadi bila zelo obiskana. Veliko prisotnih vplivnežev na dogodku je zaradi velikega števila ter obsega obveznosti, ki jih imajo tudi zelo pozorna na svoje počutje in so bili zelo navdušeni nad našo izčrpno predstavitvijo, zakaj se z leti naše težave samo še kopičijo. Imeli smo več kot deset brezplačnih pregledov ter smo na najboljši mogoči način predstavili naše HumanUP poslanstvo.

Poleg pregledov ter svetovanja našim potencialnim članov, sta v naše vrste preporojenih od tega dneva postala aktualni Mister Slovenije Matjaž Mavri Boncelj za 2018 ter Mister Cosmopolitan Marko Nemc. Mistera sta z navdušenjem sprejela našo HumanUP metodo in mi smo jim z veseljem pomagali, da imata poleg lepote sedaj tudi prvo vretence v pravilnem  položaju kar je odločilno, da lepota ostane večna. To je naš skromni prispevek k boljši drži, samozavesti ter počutju Mistera Slovenije, kar jim bo veliko pomenilo v prihodnjih izzivih.

Mister Slovenije Matjaž Mavri Boncelj in Mister Cosmopolitan Slovenije Marko Nemc v času pregleda po HumanUP metodi

Našem novem članu Misteru Slovenije za 2018 leto, Matjažu Mavriju Boncelju, želimo veliko uspehov in čim boljšo uvrstitev na letošnjem tekmovanju za Mister Universe. Vsem našim bodočim članom sporočamo, da je izjemno pomembno, da je prvo vretence v pravilnem položaju in z našo HumanUP metodo to lahko uspešno naredimo. Zato pokličite vam najbližega HumanUP atlasologa in se dogovorite za brezplačni pregled.

Atlasologa Vaso Kuzmanović in Damnjan Damnjanović  ter Mistera Slovenije Matjaž Mavri Boncelj in Marko Nemc

Close Menu

Združenje HumanUP


Medvedova ulica 12
1000 Ljubljana

Mag. Damnjan Damnjanović
predsednik Združenja HumanUP
+386 70 871 384
info@namestitev-atlasa-humanup.si