Skip to main content

Slovenska umetnika Nataša in Andrej Zupan

Takoj sem opazila boljšo kakovost svojega opernega glasu in lažje dihanje, Andrej pa je začel boljše spati in se manj utrudi. Tudi najini mlajši hčerki Zari, ki je stara 14 mesecev, je Predrag namestil atlas po metodi, ki resnično deluje!

Nataša in Andrej ZupanSlovenska umetnika

Znana slovenska umetnika, operna pevka Nataša Zupan in njen soprog Andrej Zupan, klarinetist in dirigent treh orkestrov, profesor na ljubljanski Glasbeni akademiji in na Konzervatoriju za glasbo in balet, sta zadovoljna z rezultati nameščenega atlasa.

‘Prvič sva se odločila za namestitev atlasa pred štirimi leti, a kaže, da metoda ni bila dobra, saj sploh ni delovala. Nedavno nama je Damnjan Damnjanović, predsednik slovenskega Preporoda, podaril knjigo Predraga Đorđevića in ponovno sva verjela v moč nameščenega atlasa. Damnjan nama je namestil atlas pred mesecem dni. Takoj sem opazila boljšo kakovost svojega opernega glasu in lažje dihanje, Andrej pa je začel boljše spati in se manj utrudi. Mesečno kontrolo sva izvedla pri Predragu Đorđeviću in zelo nama je bilo všeč, da sva se srečala s piscem teh blagodejnih knjig in izumitelju metode, ki resnično deluje. Tudi najini mlajši hčerki Zari, ki je stara 14 mesecev, je Predrag namestil atlas. Triletne Arbe tokrat nismo uspeli ‘ukrotiti’, a bo še priložnost …’

Close Menu

Združenje HumanUP


Medvedova ulica 12
1000 Ljubljana

Mag. Damnjan Damnjanović
predsednik Združenja HumanUP
+386 70 871 384
info@namestitev-atlasa-humanup.si