Skip to main content

Mednarodna priznana slovenska umetnika, sopranistka Nataša in njen soprog klarinetist, dirigent in profesor na ljubljanski Akademiji za glasbo ter Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana Andrej Zupan, sta zadovoljna z rezultati namestitve atlasa: »Midva sva«, pripoveduje Nataša, »prvič namestila atlas pred nekaj leti, vendar tista metoda očitno ni bila ustrezna, saj sploh ni imela učinka…«.

»Zatem, ko nama je Damnjan Damnjanović, predsednik slovenskega Preporoda, podaril knjigo Predraga Đorđevića, sva se vnovič odločila preizkusiti moč nameščenega atlasa…Damnjan nama je namestil atlas pred enim mesecem. Sama sem takoj zaznala boljšo kakovost skozi svoj operni glas in lažje dihanje, Andrej pa je pričel bolje spati in se počutiti manj utrujen. Mesečno kontrolo sva opravila pri Predragu Đorđeviču, avtorju koristnih knjig ter izumitelju metode, ki resnično deluje. Predrag je celo najini mlajši hčeri Zari, ki je stara komaj štirinajst mesecev, namestil atlas. Triletna hčer Arba, je bila tokrat »neukrotljiva«, tako, da pri njej poskus »ni uspel«, vendar še bo priložnosti…«.

V Ljubljani, Celju in Kranju, kjer se je Predrag Đorđević s sodelavci zadrževal sredi julija, obstaja vse več zanimanja za namestitev atlasa, saj se je razširila vest, da njegova metoda zagotavlja rezultate, ki so v določenih primerih resnično presenetljivi.

Antonija Ivanež (93), najstarejša Slovenka, ki ima atlas na pravem položaju.

Nataša, Andrej in Zara Zupan v družbi Predraga Đorđevića in Damnjana Damnjanovića.

Predrag Đorđević razume slovenščino, kot Slovenci razumejo srbščino: namestitev atlasa v Celju.

Družina Knežević iz Ljubljane si je privoščila družinsko namestitev atlasa z HumanUP metodo: Marin, Nika, Ines in Nino.

Krajši premor ob jezeru: predstavniki srbskega in slovenskega Preporoda.

Close Menu

Združenje HumanUP


Medvedova ulica 12
1000 Ljubljana

Mag. Damnjan Damnjanović
predsednik Združenja HumanUP
+386 70 871 384
info@namestitev-atlasa-humanup.si