Skip to main content
Vabljeni na terapevtsko srečanje v Mariboru

Živimo v času, ko nas hitri življenjski tempo, stres in različne telesne težave pogosto spremljajo na vsakem koraku. Zlasti bolečine v hrbtu, vratu in sklepih lahko močno vplivajo na kakovost našega življenja.

Združenje HumanUp vam ponuja rešitev! Pridružite se nam na terapevtskem srečanju, kjer bomo z uporabo edinstvene metode HumanUp poskrbeli za izboljšanje vašega zdravja in počutja. S pomočjo posebne masaže bomo sprostili mišice vratu, odpravili morebitne težave s zamaknjenim prvim vratnim vretencem, atlasom, ter s tem izboljšali komunikacijo med možgani in telesom. Mnogi, ki so že preizkusili to metodo, poročajo o zmanjšanju bolečin, boljši gibljivosti in splošnem boljšem počutju.

Kdaj: Sobota, 20. julij 2024
Kje: Glavni trg 2, Maribor

Terapije, kontrole in preglede namestitve atlasa po metodi HumanUP bo izvajal mag. Damnjan Damnjanović, predsednik Združenja HumanUP in absolvent na doktorskem študiju Zdravstvene fakultete Univerze v Novem mestu. Srečanje bo potekalo pod strokovnim nadzorom izkušenega prim. dr. Zmaga Turka.

Ne zamudite priložnosti, da se ponovno počutite vitalni in polni energije. Prijavite se še danes!

Za prijavo kontaktirajte Damnjana Damnjanovića, predsednika združenja HumanUp, po telefonu 070 871 384 ali preko e-pošte ddamnjan@gmail.com. Izberite zdravo prihodnost!

Close Menu

Združenje HumanUP


Medvedova ulica 12
1000 Ljubljana

Mag. Damnjan Damnjanović
predsednik Združenja HumanUP
+386 70 871 384
info@namestitev-atlasa-humanup.si