Skip to main content

Slovenski mojster borilnih veščin, učitelj taijiquana in qigonga g. Shi Ning Chen

Prostore Združenja HumanUP je obiskal tudi znani slovenski mojster borilnih veščin, učitelj taijiquana in qigonga (veščine tradicionalne kitajske kulture o celovitosti človeškega življenja) Shi Ning Chen. Pri borilnih veščinah sta ravnovesje in statika velikega pomena, zaradi tega ni presenetljivo, da je mojster Chen takoj dojel bistvo naše masaže pri namestitvi atlasa. Od letošnje jeseni je zadovoljen član Združenja HumanUP.

Med prvo kontrolo je omenil, da med drugim lahko premika glavo veliko bolj v levo, kot jo je lahko pred namestitvijo. Mojstra Chena z veseljem pričakujemo na naših rednih srečanjih, prav tako pa se iskreno veselimo prihodnjega sodelovanja z njegovim Slovenskim združenjem taijiquan Hram CNC in Slovenskim združenjem Zdravilni Qigong.

Pod okriljem Združenja HumanUP in v okviru našega poslanstva, zagotavljamo boljšo kvaliteto življenja. V našem združenju imamo tudi kar nekaj mlajših športnikov: nogometašev, rokometašev, teniških igralcev ter tekmovalcev s področja različnih borilnih veščin.

Close Menu

Združenje HumanUP


Medvedova ulica 12
1000 Ljubljana

Mag. Damnjan Damnjanović
predsednik Združenja HumanUP
+386 70 871 384
info@namestitev-atlasa-humanup.si