Skip to main content

Predavanje Zdenke Lindič Ariella v Domu starejših občanov Cerknica

Dne 29.11. 2018 smo v okviru svetovne ženske federacije za mir v sveto WFWP slovenia, organizirali v Domu starejših občanov Cerknica, predavanje o pomenu prvega vratnega vretenca - ATLASA za naše zdravje. Pobudo za predavanje je dala varovanka omenjenega doma Frančiška Punc, ki zaradi svoje vitalne narave, srčnosti in razgledanosti pogosto sodeluje pri organizaciji mnogih aktivnosti, ki so zanimivi za varovance doma. Predavanja se je udeležilo veliko varovancev in tudi osebja.

Predavanje je vodila je dolgoletna članica ženske federacije za mir v svetu Zdenka Lindič Ariella, ki je tudi licenčna atlasologinja HUMAnUP metode. Atlasologinja je razložila, da ima veliko ljudi zamaknjen ATLAS iz naravne lege. Posledica zamaknjenosti so številne zdravstvene težave, ki jih danes doživljajo ljudje vseh starosti, kot naprimer: zamaknjena in zakrivljena hrbtenica, bolečine v hrbtenici, kolkih, kolenih, glavoboli, težave s ščitnico, želodčne in črevesne težave, povišan holesterol, težave s srcem in ožiljem, tresavica in mravljinčenje rok.

Avtor metode HUMENUP je Predrag Djordjević iz Srbije, ki je do sedaj napisal že tri knjigi o tej uspešni metodi. Udeležence je tematika zelo pritegnila, ker je bila predstavljena metoda za njih nekaj popolnoma novega. Po predavanju so imeli udeleženci priložnost, da jim atlasologinja Ariella pregleda stanje njihovega ATLASA. Nekateri udeleženci so se odločili za namestitev ATLASA v naravni položaj. Gospa Frančiška Punc je po namestitvi takoj začutila, da si je popravila držo telesa, ker sedaj lažje drži hrbtenico vzravnano. Izboljšala si je tudi zasuk glave tako na desno kot na levo.

Tekst pripravila : Zdenka Lindič Ariella

Close Menu

Združenje HumanUP


Medvedova ulica 12
1000 Ljubljana

Mag. Damnjan Damnjanović
predsednik Združenja HumanUP
+386 70 871 384
info@namestitev-atlasa-humanup.si